De PointBreaks promotie van IHG Rewards Club maakt reward nights erg bereikbaar, ook wanneer je nog geen massa punten verzameld hebt. Bij deze promotie wordt in een aantal geselecteerde hotels wereldwijd een fikse korting gegeven op het aantal punten dat je nodig hebt om een gratis nacht te boeken. Deze PointBreaks lijst is dan ook een van de meest lucratieve manieren om je IHG Rewards Club-punten te investeren.

Elke paar maanden wordt door IHG een lijst gepubliceerd met hotels die PointBreaks nachten zullen aanbieden. Deze promotie geldt algemeen als één van de beste voor het boeken van nachten met punten. De deelnemende hotels zetten een beperkt aantal nachten in de etalage voor slechts 5.000 IHG Rewards Club punten (die zijn ongeveer 30 EUR waard).

Deze promotie loopt deze keer van 25 april tot 31 juli 2016. Boeken kan vanaf vandaag!  Door de enorme populariteit  heeft IHG wel volgende uitzondering opgenomen in de Algemene Voorwaarden: “Due to the limited availability, each member may only book two PointBreaks® Reward Nights reservations per hotel during the special offer time period.” Kort gezegd komt het erop neer dat je slechts twee reservaties per hotel mag plaatsen via deze PointBreaks promotie, en dit om het speculatief boeken van nachten tegen te gaan. Wees er wel snel bij. De promoperiode valt deze keer in de zomervakantie, waardoor een aantal hotels snel volgeboekt zullen zijn!

Welke hotels kan ik hiermee boeken?

Hieronder een overzicht van een aantal interessante hotels die deze keer voor de PointBreaks lijst zijn geselecteerd. De volledige lijst van deelnemende hotels kan je hier terugvinden.

Crowne Plaza, Antwerpen
Crowne Plaza Sint-Petersburg Airport
Holiday Express Belgrade City Center
Crowne Plaza Bandung
Crowne Plaza Johannesburg The Rosebank

slaap-1-van-1

Conclusie

Hoewel er deze keer in de PointBreaks lijst weer geen echt uitzonderlijke hotels zitten qua locatie of inrichting, zijn er toch enkele leuke opportuniteiten voor wie net tijdens de promoperiode in de buurt van één van de hotels moet zijn. Veel van de hotels op de lijst vragen normaal een veelvoud aan punten voor een nacht. Laat gerust weten op ons forum welk hotel je geboekt hebt, misschien komen we elkaar wel tegen :).

Hou er wel rekening mee dat de boekingen niet kunnen worden gewijzigd (tenzij er nog kamers beschikbaar zijn aan PointBreaks-tarieven, wat hoogst uitzonderlijk is). Verder zijn de boekingen identiek aan andere boekingen met punten. Wanneer je ze tijdig annuleert komen de punten volledig terug in je account, maar de kamers komen niet automatisch terug beschikbaar om eventueel opnieuw geboekt te worden met punten.