Behoort meer reizen ook tot jouw goede voornemens? Of gewoon zin in een leuke citytrip tijdens de eerste lenteweken? Brussels Airlines heeft opnieuw een leuke promotie lopen waarbij je vanaf € 29 vluchten kan boeken naar heel wat bestemmingen in Europa.

Hoe je vliegtickets boeken?

Dit aanbod is geldig op een selectie van vluchten uitgevoerd door Brussels Airlines, wanneer je rechtstreeks boekt op brusselsairlines.com

Het gaat hier specifiek om enkele reizen in Check&Go tussen Brussel en heel wat bestemmingen in Europa. Boeken kan t.e.m. 31 januari 2017. De uiterste reisdata staan aangegeven onder iedere bestemming op de promotiepagina. De reisdata zijn erg royaal (tot eind oktober), maar beschikbaarheid per datum is beperkt.

Met dank aan @Gigi2m02 om deze deal te delen!

Brussels Airlines 29 EUR promo januari 2017

Hoe werkt het?

De gemakkelijkste manier om de goedkoopste vluchten te zoeken is met Google Flights. Let wel, de prijs die je daar ziet kan ietsje afwijken van de prijs die je uiteindelijk zal betalen op de website van Brussels Airlines zelf. Geef je gevonden data in via de promopagina om de goedkoopste tickets te boeken.

Google Flights voorbeeld Brussels Airlines 29 EUR

Inspiratie nodig? Gebruik dan deze kaartweergave van Google Flights voor een overzicht van de beschikbare bestemmingen!

Voorbeeld: Goteborg voor € 29 met Brussels Airlines

Dit is een voorbeeld, je kan dus vluchten naar zowat alle bestemmingen vinden met deze korting.

Voorbeeld Brussels Airlines 29 EUR naar Goteborg

Vervolgens voltooi je de boeking.

Uiteraard kan je ook twee one-ways combineren tot een retourvlucht. Gisteren merkten we dat als je rechtstreeks een retourvlucht zocht, de prijs hoger werd dan de combinatie van enkele vluchten. Deze ochtend stelde de site van Brussels Airlines zelf voor om van een enkele reis een retour te maken, met op het eerste zicht het behoud van de promoprijzen.

De kleine lettertjes volgens de website van Brussels Airlines: Aanbod geldig op een selectie van vluchten uitgevoerd door Brussels Airlines (niet geldig op code share vluchten). Korting geldig op tarieven enkele reis in Check&Go tussen Brussel en een selectie van bestemmingen in Europa. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promoties. Reisdata aangegeven onder iedere bestemming. Aanbod afhankelijk van beschikbaarheid.

Je kan steeds terecht op ons forum voor verdere updates en vragen. Een leuke weekendtrip gespot? Deel hem dan ook zeker met ons!